Projecten

Maak met de bloembakken van Tuincentrum de Zonnebloem van uw pand of omgeving een eyecatcher!

Bloemen maken mensen blij. Een weelderige bloembak, boordevol kleurige bloemen, stemt jong en oud gelukkig. Wat kunnen we dan beter doen dan bezoekers, toeristen en bewoners te onthalen met bloemen. Hoe kun je als gemeente of ondernemer, uw gastvrijheid beter kenbaar maken dan met vrolijke bloembakken.

Waar wilt u sfeer creëren? Welke omgeving wilt u een fleurige aanblik geven? Als het aan ons ligt, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Overal waar mensen komen die u een gelukkig en welkom gevoel wilt bezorgen, plaatsen wij bloemen. Aan lantaarnpalen, in bakken, aan balkons, langs gevels, aan bruggen… Van bloemen rond één gebouw of plein tot complete winkelcentra en dorpskernen. “Uw terras als eyecatcher?” En het is helemaal niet moeilijk of kostbaar. Met een minimale investering kunt u het maximale bereiken

Wij leveren aan restaurants, winkeliersverenigingen, gemeenten, ondernemersverenigingen, campings, hotels, winkelcentra, enz.

Uw bedrijf, ons groen

Wij, Tuincentrum de Zonnebloem, zijn gespecialiseerd op dit gebied en onderscheiden ons met speciale mengsels die je niet overal ziet. Dit zijn uitbundige en sterke zomerbloeiers of winterplanten die met de juiste verzorging iedere plek uniek maakt. Wij dragen zorg voor de verzorging van deze bloemen, van water geven tot plantenvoeding, wij regelen het hele plaatje van A tot Z!

U trakteer uw bezoekers in het hoogseizoen (juni t/m ± oktober) op een ware kleurenexplosie. Wij maken namelijk gebruik van bloembakken met een uniek waterreservoir, de bloemen reguleren hun eigen waterhuishouding waardoor ze uitstekend gedijen. U bent zeker van een opvallende bloemenpracht in deze periode.

In oktober t/m mei kunt u uw bezoekers trakteren op een sfeervolle winterbak, vorst bestendig. Onderin de bakken met waterreservoir doen wij bloembollen, deze zullen u het voorjaar tegemoet groeien. 

Dus het hele jaar door uw bedrijf sfeervol aangekleed met de planten  van Tuincentrum de Zonnebloem. 

Het All-in Bloeicontract

Tuincentrum de Zonnebloem ontwikkelde speciaal voor gastvrije opdrachtgevers het All-in Bloeicontract. (Omgeving rond het Westland)

Het All-in Bloeicontract biedt u een contract waarmee u geen omkijken heeft naar het plaatsen en verzorgen van de bloembakken. Wij sluiten een overeenkomst voor één of meerdere seizoenen. U betaalt een vast bedrag. Daarvoor,

  • Leveren wij in het voorjaar de éénjarige zomerbloeiers in een kleurenmix naar keuze, de bakken en de ophangbeugels krijgt u in bruikleen. En/of in het najaar de winterplanten.
  • Geven wij de bloemen naar behoefte water en voeding, 2-3 x per week.
  • Dragen wij zorg voor de verzorging van de bloemen inclusief de bestrijding van eventuele ziekten of ongedierte.
  • Bij calamiteiten kunnen wij eventueel bakken vervangen
  • Verwijderen wij in het najaar alle bakken weer, dus ook het afval voeren wij af,  dit natuurlijk in overleg met U.

Wist U dat…

Er op een winkelcentrum met bloemen minder vernielingen worden gepleegd? Bloemen zorgen voor een gemoedelijke sfeer en een aantrekkelijk leefklimaat.

Neem eens contact met ons op en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.