Omruilservice

Tuincentrum de Zonnebloem, specialist in Hanging Baskets met waterreservoir.

Onze Hanging Baskets zijn onze trots. In ons tuincentrum vindt u meer dan 100 verschillende mengsels. Deze zijn met veel zorg en kennis samengesteld. Al onze hangpotten hebben een speciaal waterreservoir. Het is een uniek product. Door zijn duurzame karakter en uitgekiende ontwerp blijven de planten in optimale conditie gedurende het hele seizoen en is een uitbundige bloei gegarandeerd. Deze slimme plantenbakken zijn ontwikkeld om het verzorgen van planten voor iedereen eenvoudig te maken. Dankzij het verborgen waterreservoir in de bodem, voorziet de bak uw plant altijd van voldoende water. Het enige wat u hoeft te doen, is dit reservoir regelmatig bij te vullen met water en de plant van voldoende voeding te voorzien. Krijgt de plant teveel water, dan laat de bak het overtollige water weg lopen. Kortom een ideale plantenbak, waarbij u rustig een dagje weg kunt gaan.

Unieke omruilservice

De speciale ronde hangpotten, Aquamaxx en Megamaxx met waterreservoir kunt u weer omruilen voor een nieuwe gevulde hangpot. Dit is een wissel systeem van 1 op 1. U levert de schone, onbeschadigde pot met hanger en tussenbodem in en krijgt dan € 4,00  korting op een nieuwe gevulde pot. U koopt dus één keer de pot en de jaren erna betaalt u alleen de inhoud. Zo kan het dus ook: duurzaam en voordelig.

Spelregels Omruilservice:

Wat te doen met uw lege ronde pot.

  • De ronde Aquamaxx en Megamaxx kunt u heel, schoon en compleet (met haak, rooster en bodem) inleveren bij de kassa.
  • U ontvangt van ons een muntje. Niet gebruikte munten blijven geldig!
  • Bij aankoop van een nieuw gevulde Aquamaxx of Megamaxx kunt u de munt weer inleveren en direct uw korting verrekenen.
  • Deze service is 1 op 1, 1 lege pot voor 1 gevulde pot.
  • Munten of hangpotten kunnen niet worden ingewisseld voor andere planten of contanten.

Kleine greep uit ons assortiment zomerbloeiers, wel meer dan 100 verschillende mengsels. Dus voor ieder tuin een passende Hanging basket.

Verkrijgbaar in de maten

35 cm € 29,50

27 cm € 19,95

Met lege pot of munt € 4,00 korting 35 cm € 25,50 en 27 cm € 15,95

Cool Wave Violen, verkrijgbaar vanaf eind september

Cool Wave Violen, verkrijgbaar vanaf eind september
Een greep uit het assortiment Winterplanten. Uiteraard vorstbestendig

Maak met onze bloembakken van uw pand of omgeving een eyecatcher! Bloemen maken mensen blij. Een weelderige bloembak, boordevol kleurige bloemen, stemt jong en oud gelukkig. Wat kunnen we dan beter doen dan bezoekers, toeristen en bewoners te onthalen met bloemen? Hoe kun je als gemeente of ondernemer, uw gastvrijheid beter kenbaar maken dan met vrolijke bloembakken.

Contact →