Onze kwekerij

Kom in de kas, het hele jaar door!

Onze Kwekerij en Tuincentrum liggen in het mooie Westland, in het dorpje Monster.

Tussen al de kassen van het Westland vind u 1 km van de kust de kassen van de Zonnebloem.

Daar waar de  Perkplanten in een mooi familiebedrijf al vanaf 1970 worden geteeld. 

Aad en Trees Zuijderwijk begonnen met 8.000 m2 en de loop der jaren zijn we gegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een teeltoppervlakte van ca. 5ha. En zijn we naast perkplanten ook snijbloemen gaan kweken.

Sinds 2012 hebben Aad en Trees hun tuinbouwbedrijf met trots overgedragen aan hun 2 zonen en dochter. Wij, Aad, Maurits en Caroline zijn met veel plezier en enthousiasme het prachtige bedrijf van onze ouders aan het voortzetten. Uiteraard met nieuwe ideeën.

Daarom zijn we 2013 begonnen met de verkoop aan particulieren. Vanaf april 2013 zijn we vooraan de Zwartendijk begonnen met ons Tuincentrum. 

Er is voldoende parkeer gelegenheid gecreëerd. Een aparte ingang (rolstoelvriendelijk), zodat iedereen welkom is op onze kwekerij. Kom in de Kas het hele jaar door. Zeker in de maanden mei, juni en juli is het een pracht om te zien hoe alles groeit en bloeit, in onze hangende tuin. Met een heerlijk (gratis) bakkie koffie, kunt u genieten van de oase aan bloeiende planten en bloemen. 

Samen met ons enthousiaste team aan medewerkers zorgen wij voor kwaliteit en kennis van planten. En staat bij ons persoonlijke service op nummer 1. We lopen zelfs mee naar de auto om een handje te helpen. Waar gebeurt dat nou nog?

U  bent van harte welkom in de fleurigste winkel/kas van het Westland!

Altijd leuk om ons te bezoeken en een dagje weg te combineren met een bezoek aan het strand. Circa 1 km van ons Tuincentrum vandaan.

Of bezoek een van de vele activiteiten in het Westland. 

Te vinden op www.bezoek-westland.nl

Naast ons Tuincentrum hebben we  onze Kwekerij. Waar we vanaf april t/m juni perk planten telen en oogsten voor de Groothandel op een oppervlakte van circa 5ha. Vanaf augustus gaan wij de snijbloemen in, als eerste zijn dat de de Carthamus , vervolgens de Lisianthus. Deze bloemen verkopen we uiteraard in ons Tuincentrum. Verser als dit gaat het niet worden. In de maanden januari t/m half maart, zijn we druk bezig met het stekken en inpoten van de zomerbloeiers. Naast onze kwekerij hebben we 2 echte Westlandse druivenkassen staan. Waar we vanaf september druiven oogsten en verkopen in de winkel. Telefonisch te bestellen op : 06-47409616 (Winkel)